Autobedrijf
Yntema

U bent op zoek naar een goede auto in Friesland

U bent op zoek naar een goede auto in Friesland, daarom bent u hier terecht gekomen. Autobedrijf Yntema in Workum heeft wat u zoekt! Yntema verkoopt al zeventien jaar lang Kia’s aan zeer tevreden klanten. Kia is een zeer degelijk, modern en zuinig automerk. Kia biedt alle voordelen van een luxe merk, met de voordelen van een discountmerk. Zo zijn er modellen toegespitst op elk type bestuurder. Of u nou op zoek bent naar een goede auto voor in de krappe binnenstad, voor het hele gezin of om te genieten van eindeloze luxe: Kia biedt het, autobedrijf Yntema in Friesland biedt het aan!

Een goedkope auto in Friesland van goede kwaliteit

U bent naast kwaliteit waarschijnlijk ook op zoek naar een goedkope auto in Friesland. Ook voor lage prijzen moet u bij Yntema zijn. Wij verkopen niet alleen de zeer voordelige nieuwe Kia modellen, we verkopen ook degelijke occasions voor bodemprijzen. Ons aanbod van occasions is altijd zeer ruim en u kunt er bij ons altijd van op aan dat u een goede auto koopt. U hoeft dus niet verder te zoeken naar een goedkope auto in Friesland!

U wilt goede service voor uw auto in Friesland

Als u dan een goede auto in Friesland heeft, dan wilt u daar goede service bij. En ook daar is Yntema weer de beste keuze. Met jarenlange ervaring, toewijding en plezier werken onze monteurs de klok rond om de auto’s van onze klanten zo snel mogelijk weer op de weg te helpen. Wij doen niet alleen onderhoud, maar zijn ook een gecertificeerd APK-station en repareren schade van alle automerken in samenwerking met FOCWA. Ook als u goede service voor uw auto wilt moet u dus bij Yntema in Friesland zijn!