Autobedrijf
Yntema

Meest complete aanbod van auto occasions in Friesland

Welkom bij Autobedrijf Yntema, de onderneming met het meest complete aanbod van auto occasions in Friesland en omstreken. Ons familiebedrijf is gevestigd in Workum en handelt al in auto’s sinds 1924. Door de jaren heen is onze passie voor alles wat rijdt alleen maar toegenomen. Onze uitgebreide ervaring zetten wij in om gebruikte auto’s in te kopen, zodat we een ruime keus kunnen bieden aan auto occasions in Friesland. Of het nu gaat om een stationwagen en sedan, een cabrio of een SUV, elke dag zoeken onze verkopers de markt af naar aantrekkelijke modellen.

Goedkope auto occasions in Friesland voor elk budget

We zien het als onze uitdaging om goedkope auto occasions in Friesland te leveren tegen een goede kwaliteit. Wanneer u tevreden de deur uitgaat, zijn wij dat ook. Door de jaren heen zijn we er in geslaagd om steeds een actueel aanbod van auto occasions in Friesland neer te zetten. Met welk budget u ook op zoek bent, wij vertrouwen erop dat u bij Autobedrijf Yntema slaagt. Op onze website kunt u ons huidige aanbod aan auto occasions in Friesland bekijken. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon een keer binnenlopen in onze showroom in Workum. Daar staan alle modellen te wachten op een keurende blik of een proefrit. En onze adviseurs praten u graag bij over de specificaties van al onze auto occasions in Friesland.

Onderhoud van auto occasions in Friesland

De staat van onderhoud is een punt waar u goed op moet letten bij de aankoop van auto occasions in Friesland. Een lage prijs kan namelijk wel aantrekkelijk lijken, maar als u later opgezadeld wordt met hoge reparatiekosten, bent u alsnog duurder uit. Daarom kijkt Autobedrijf Yntema verder dan alleen de aankoopprijs. Wanneer u bij ons een auto koopt, kunt u er op vertrouwen dat we die uitgebreid gecontroleerd hebben.

Om lang plezier te houden van auto occasions in Friesland, is het echter wel van belang om uw aangeschafte auto ook goed te onderhouden. Autobedrijf Yntema beschikt over een moderne werkplaats met apparatuur en is gespecialiseerd in het totaalonderhoud inclusief schadeherstel van alle merken. Tevens zijn wij een erkend APK-station. Bij kleine reparaties of onderhoud aan auto occasions in Friesland, kunt u wachten terwijl we uw auto weer helemaal in optimale staat terug brengen. Uiteraard onder het genot van een kop koffie. Duurt het langer, dan wordt in overleg voor een vervangende auto gezorgd. Maar of het nu om grote of kleine reparaties gaat, onze monteurs beheersen het onderhoud van auto occasions in Friesland tot in de finesses.