Autobedrijf
Yntema

Voor top kwaliteit en service gaat u naar autobedrijf Yntema in Friesland

Iedere autobezitter in Friesland weet dat een betrouwbaar autobedrijf van groot belang is. Of de auto nou nieuw of tweedehands is: de prijs moet kloppen met wat de auto waard is. Daar zijn we heel eerlijk in. De auto’s in onze showroom zijn óf nieuw, óf ze zijn tweedehands en goed onderhouden. U moet er namelijk altijd van op aan kunnen dat u een degelijke auto bij ons koopt. Wij steken veel tijd en moeite in de service, zodat u ervan op aan kunt dat Yntema een zeer transparant en vakkundig autobedrijf in Friesland is.

Voor een nieuwe auto kijkt u bij autobedrijf Yntema in Friesland

Autobedrijf Yntema in Friesland verkoopt al jaren auto’s van goede kwaliteit tegen de scherp. In 1994 hebben we besloten auto’s van het merk Kia te verkopen. Kia staat voor kwaliteit, veiligheid, comfort en betaalbaarheid. Onze showroom staat vol met de nieuwste modellen, geschikt voor ieder type bestuurder. Voor een groot gezin of juist voor de dagelijkse boodschappen: de auto die voor u geknipt is staat er gegarandeerd bij. Ook voor zuinige auto’s hoeft u niet meer verder te zoeken. Kia is kortom een kwaliteitsmerk, maar ook een voordelig merk. Komt u vooral kijken in de showroom van ons autobedrijf in Friesland, de koffie staat klaar!

Uitstekende service voor een betrouwbare auto in Friesland

Bij autobedrijf Yntema in Friesland vinden we goede service heel belangrijk. We gebruiken alleen originele onderdelen, en hebben gediplomeerde vakmensen – de meesten met jarenlange ervaring in de garage. In de showroom kunt u genieten van een kopje koffie terwijl zij uw auto rijklaar maken of repareren. Mocht een reparatie meer tijd kosten, dan krijgt u gratis vervangend vervoer. Uiteraard is dat dan een vergelijkbaar model. Voor minder doen we het namelijk niet. Laat u overtuigen van de goede service van autobedrijf Yntema in Friesland!