Autobedrijf
Yntema

De betere autohandel in Friesland

Bij autohandel Yntema in Friesland vindt u de betere auto’s, nieuw en tweedehands. Wij verkopen sinds 1994 Kia: een betrouwbaar en betaalbaar merk. Als u rijdt in een Kia, dan kunt ervan op aan dat u er voorlopig niet meer uit wilt stappen! Met zijn rijcomfort, modern design en zuinigheid kunt u jaren vooruit. Kia is namelijk een zeer degelijk merk: duurzaam en ook zeer voordelig geprijsd. Dat is de reden waarom autobedrijf Yntema in Friesland heeft gekozen voor het betere automerk: Kia.

Scherpe prijzen bij autohandel Yntema in Friesland

U vindt de betere prijzen bij autohandel Yntema in Friesland. De nieuwe modellen van Kia staan al bekend om hun lage prijzen, maar ook voor tweedehands auto’s bent u bij Yntema voordelig uit. Onze voorraad occasions is altijd zeer ruim en er is voor ieder wat wils. Ruime gezinsauto’s, kleinere stadsauto’s of de stoerdere modellen als de Kia Sportage en Sorento, voorzien van alle luxe! Kom langs in Workum en laat u informeren over de voordelen van een Kia. Wij kunnen u nu in ieder geval al beloven dat u bij autohandel Yntema in Friesland de beste prijzen zult aantreffen!

De uitstekende service van autohandel Yntema in Friesland

Autohandel Yntema neemt u en uw auto in Friesland serieus, daarom leveren wij de betere service. Niet alleen verzorgen wij het onderhoud van uw auto, wij zijn ook een erkend APK-station en herstellen schade van alle merken! Onze monteurs zijn ervaren en gedreven, zodat u ervan op aan kunt dat uw auto in goede handen is. Tijdens klein onderhoud geniet u van de koffie terwijl wij uw auto rijklaar maken. Als het wat langer duurt, regelen we vervangend vervoer. Dat is de uitstekende service van autohandel Yntema in Friesland!