Autobedrijf
Yntema

De beste garage in Friesland voor nieuw en tweedehands

Garage Yntema in Friesland is de beste keuze voor nieuwe en tweedehands auto’s. Al jaren verkopen wij nieuwe en tweedehands Kia’s aan tevreden klanten. Kia staat bekend om zijn moderne design, lage prijzen en zuinigheid. Voor iedereen is er het ideale model. Groot, klein, in standaarduitvoering of juist met veel luxe. Daarnaast verkopen we ook goed onderhouden en gecontroleerde occasions.  In onze showroom kunt u zien wat Kia allemaal te bieden heeft. Kom dus snel langs bij de beste garage in Friesland voor nieuwe en tweedehands auto’s!

De beste servicegerichte garage in Friesland

Garage Yntema is de beste servicegerichte garage in Friesland! Daarvan willen wij u graag overtuigen. Klantvriendelijkheid vinden we vanzelfsprekend, maar vooral goede en snelle service voor uw auto vinden wij van belang. Daarom repareren of onderhouden wij uw auto terwijl u een kopje koffie drinkt. Nemen de werkzaamheden meer tijd in beslag? Dan krijgt u gewoon vervangend vervoer mee. Wist u dat u bij Yntema met alle merken terecht kunt bij schade? In samenwerking met FOCWA zorgen wij voor een snelle schadeafwikkeling. Zo zijn we altijd druk bezig de meest servicegerichte garage in Friesland te blijven!

Dat alles voor de laagste prijs bij onze garage in Friesland

U krijgt alle kwaliteit, comfort, luxe en gemak voor de beste prijs in Friesland. We durven zelfs te beweren dat het voor de beste prijs in Nederland is.  Daarom nodigen we u graag uit om vrijblijvend eens een kijkje te nemen in onze garage. De koffie staat voor u klaar, niets houdt u tegen om de laagste prijs te betalen voor onderhoud, schadereparaties en controles bij onze garage in Friesland!