Autobedrijf
Yntema

Voor een goedkope auto moet u in Friesland zijn

Voor een écht goedkope auto moet u bij autobedrijf Yntema in Friesland zijn. Wij verkopen Kia, een automerk dat staat voor hoge kwaliteit en lage prijzen. Als u een Kia rijdt, dan zit u eigenlijk voor een dubbeltje op de eerste rang. U betaalt namelijk voor een goedkope auto, maar rijdt een luxe. Wij vertrouwen op Kia sinds 1994 en willen u graag hetzelfde laten doen. Kia is een betrouwbaar, modern, zuinig en mooi merk. U moet voor een goedkope auto in Friesland zijn, bij autobedrijf Yntema in Workum!

Autobedrijf Yntema voor een goedkope en betrouwbare auto uit Friesland

Ook voor een goedkope tweedehands auto moet u in Friesland zijn. Yntema heeft een breed aanbod van voornamelijk Kia occasions. Mooie auto’s die goed onderhouden zijn en vooral zeer betaalbaar. We hebben altijd occasions in verschillende typen en  prijsklassen. Van klein tot groot, van gebruikt tot zo goed als nieuw: ook voor een goedkope tweedehands auto moet u in Friesland zijn.

Uitstekende en goedkope service in Friesland voor uw nieuwe of gebruikte auto

Autobedrijf Yntema vindt het belangrijk dat u goedkope en goede service in Friesland krijgt. Met onze ervaren monteurs, ruime werkplaats en klantvriendelijkheid houden wij u graag als klant. Daarom kunt u genieten van een kopje koffie, terwijl wij uw auto weer rijklaar maken. Yntema verzorgt samen met FOCWA schadeprocedures van alle automerken! U krijgt dan gratis vervangend vervoer, zodat u meteen weer de weg op kunt. Daarnaast zijn we een erkend APK-station. U kunt dus met alle problemen bij ons terecht. En dat terwijl we de goedkoopste service aan uw auto in Friesland leveren!