Autobedrijf
Yntema

Autobedrijf Yntema is het adres voor uw KIA in Bolsward

U bent op zoek naar een KIA in Bolsward, wij hebben ze in ons bezit. Autobedrijf Yntema, aangenaam. Wij zijn dé Friese dealer van KIA. In onze ruime showroom in Workum, gelegen op slechts twintig minuten rijden van Bolsward, vindt u ongetwijfeld de auto die u zoekt. Wij adviseren u graag, zodat u binnenkort kunt genieten van het rijden van een KIA in Bolsward.

Autobedrijf Yntema is een echt familiebedrijf met stevige roots, opgericht in 1924. Door de jaren heen is onze passie voor auto’s alleen maar toegenomen. Vanaf 1994 zijn we dealer van KIA. Dit Zuid-Koreaanse automerk wint snel aan populariteit in ons land. En dat is niet zonder reden. KIA biedt u namelijk een compleet aanbod aan auto’s. Van een stoere SUV tot een comfortabele stationswagon. Steeds meer mensen ontdekken dat het prettig is om met een KIA in Bolsward rond te rijden.

Lage prijzen voor uw KIA in Bolsward

Wanneer u een nieuwe auto koopt, wilt u natuurlijk niet teveel betalen. Daarom opereren wij met scherpe prijzen, zodat een KIA in Bolsward binnen handbereik komt voor iedereen. Er is al een KIA vanaf enkele duizenden euro’s. Op onze website vindt u een uitgebreid aanbod aan occasions. Ook kunt u rustig eens kijken naar de nieuwste modellen.

Onze lage prijzen zijn mogelijk doordat we scherp inkopen. Heeft u een keuze gemaakt, of wilt u gewoon eens kijken hoe de wagens er in het echt uitzien, dan kan dat uiteraard. We ontvangen u graag om u te helpen bij uw zoektocht naar de ideale KIA in Bolsward.

Reparatie van uw KIA in Bolsward

Schade is natuurlijk nooit leuk. Daarom is het prettig dat u bij pech kunt rekenen op een autobedrijf dat met u meedenkt en u snel weer uit de brand helpt. Onze monteurs kennen de ins en outs van elke KIA in Bolsward. Een reparatie voeren we in een handomdraai uit. Kleine problemen lossen we op terwijl u een kop koffie drinkt. Zodat u snel weer rondrijdt met uw KIA in Bolsward.

Mochten we toch langer nodig hebben om uw KIA in Bolsward te repareren, dan overleggen we met u over vervangend vervoer. En als u strand terwijl u verder uit de buurt bent, dan bent u toch van mobiliteit verzekerd. Met de KIA Internationale Wegenhulp kunt u met uw KIA in Bolsward en ver daar buiten zorgeloos op pad. U kunt namelijk rekenen op hulp bij pech onderweg, zeven dagen per week, 24 uur per dag. Gratis in Nederland en de rest van Europa.

Voordelen genoeg, denken wij. We zien u daarom graag terug in onze showroom om u te helpen de KIA in Bolsward te vinden die u zoekt.