Autobedrijf
Yntema

KIA in Den Oever kopen tegen een aantrekkelijke prijs

Wanneer u op zoek bent naar een KIA in Den Oever tegen een aantrekkelijke prijs, is het de moeite waard om eens bij Autobedrijf Yntema langs te gaan. Dit Friese familiebedrijf ontdekte in de jaren negentig de potentie van de Zuid-Koreaanse auto. Vanaf 1994 is de door Joost en Riens Yntema geleide onderneming officieel KIA dealer. Door de jaren heen is er een sterke marktpositie opgebouwd. De kans is dan ook groot dat u een KIA in Den Oever ziet rondrijden die gekocht is in Workum. In de keus voor het dealerschap van KIA speelde een scherpe prijs nadrukkelijk mee voor Autobedrijf Yntema. Het rijden in een KIA in Den Oever hoeft dan ook helemaal niet duur te zijn. Sterker nog, we denken dat we u kunnen verrassen met een nieuwe of gebruikte KIA voor een zeer aantrekkelijk bedrag. 

Service van uw KIA in Den Oever

Autobedrijf Yntema beschikt over een geavanceerde werkplaats. Mocht u er achter komen dat er iets niet in orde is met uw KIA in Den Oever, dan lossen we dat binnen een mum van tijd op.  Goede service zorgt ervoor dat u optimaal geniet van uw voertuig. En goed onderhoud maakt dat uw KIA in Den Oever ook over een langere periode een goede waarde blijft behouden. Wanneer u straks met uw KIA in Den Oever rijdt, bent u ook verzekerd van hulp onderweg. Met de KIA Internationale Wegenhulp (KIW) kunt u altijd rekenen op service bij pech onderweg. Dag en nacht, het hele jaar door in Nederland en de rest van Europa. Dat noemen wij pas service!

Nieuwste modellen van KIA in Den Oever

U wilt straks wel goed voor de dag komen met uw KIA in Den Oever. Daarom heeft Autobedrijf Yntema altijd de nieuwste modellen van het Zuid-Koreaanse merk op voorraad. Kenmerkend zijn de strakke lijnen, de tijdloze uitstraling en de uitmuntende prestaties. Een Aziatische auto blijft daarmee een goede investering. Maar ook wanneer u een occasion van KIA in Den Oever zoekt, hebben we een uitgebreid aanbod. U vindt deze gebruikte auto’s overzichtelijk gerangschikt op de website en in volle glorie in onze showroom in Workum. Onze medewerkers ontmoeten u graag om te vertellen hoe u ervoor zorgt dat u straks met uw KIA in Den Oever rondrijdt naar grote tevredenheid.