Autobedrijf
Yntema

KIA in Franeker trekt de aandacht

Binnenkort kunt u een van de mensen zijn die de aandacht trekt wanneer u met uw KIA in Franeker over de weg rijdt. De KIA is een namelijk een verrassend dynamisch merk, waarin u gezien mag worden. Het Zuid-Koreaanse merk is er in geslaagd om stijl te verbinden met een praktisch design. Dat ziet u terug wanneer u binnenloopt bij Autobedrijf Yntema in Workum. Vanaf 1994 zijn wij dealer van deze eigentijdse Zuid-Koreaanse auto’s. En met succes, want steeds vaker word er een KIA in Franeker, Sneek, Bolsward of een andere Friese plaats gesignaleerd. Wanneer u dus nadenkt over de aankoop van een nieuwe auto, kom dan eens langs zodat u binnenkort ook stijlvol rondrijdt in uw KIA in Franeker.

Personenwagens KIA in Franeker nu aantrekkelijk geprijsd

Autobedrijf Yntema biedt u een ruime keus aan personenwagens. En allemaal aantrekkelijk geprijsd. Klasse en een aantrekkelijke prijs gaan bij dit Zuid-Koreaanse merk namelijk hand in hand. U rijdt al een KIA in Franeker vanaf enkele duizenden euro’s. Kijk gerust rond op onze website naar de aantrekkelijk geprijsde modellen onder occasions, of droom weg bij nieuwe uitvoeringen. En denk u in dat u straks over de weg glijdt in uw KIA in Franeker.

Onze medewerkers adviseren u graag om ook alle praktische kanten van de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto in goede banen te leiden. Van onze verkopers tot onze monteurs, we werken alleen met mensen die een passie voor auto’s hebben. Ze gaan niet voor snel succes, maar houden altijd in het oog dat u ook over een aantal jaren nog plezier heeft van uw KIA in Franeker. Die mentaliteit zit diep verankerd in ons familiebedrijf, dat al vanaf 1924 bestaat en geleid wordt door Joost en Riens Yntema.

Service tot aan de deur voor uw KIA in Franeker

Het belangrijkste aan een auto is dat hij het altijd doet. Of u nu naar uw werk, de sportclub of naar familie gaat; niets is vervelender dan dat uw KIA in Franeker niet wil starten. Of dat u onderweg stil komt te staan met pech. Hoewel onze auto’s van de hoogste kwaliteit zijn en we ze uitgebreid nakijken voor ze de deur uitgaan, kan het altijd gebeuren dat u een keer tegen een technisch mankement aanloopt. Autobedrijf Yntema staat dan samen met KIA voor u klaar, zodat overlast tot het minimum beperkt wordt. Met de unieke KIA Internationale Wegenhulp bent u namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week verzekerd van gratis wegenhulpservice in Nederland en de rest van Europa. Maar voorkomen is beter dan genezen. Houdt uw KIA in Franeker in topconditie door regelmatig langs te komen voor een onderhoudsbeurt. Dan behoudt uw KIA in Franeker ook langer zijn waarde.