Autobedrijf
Yntema

Autobedrijf Yntema is het adres voor uw KIA in Friesland

Wanneer u een KIA in Friesland wilt kopen, bent u aan het juiste adres bij autobedrijf Yntema. In onze showroom vindt u de nieuwste modellen van dit Zuid-Koreaanse automerk. Maar ook wanneer u zoekt naar een occasion van KIA in Friesland, hebben we ruime keuze. We zien u daarom graag langskomen om eens kennis te maken met ons veelzijdige en dynamische bedrijf.

In ons moderne bedrijfspand in Workum hebben we een ruim aanbod aan wagens, waardoor er altijd wel een auto tussen staat die u bevalt. Maar Autobedrijf Yntema doet meer. We zijn een allround autobedrijf dat ook schadeherstel en APK-keuringen voor zijn rekening neemt. Of het nu gaat om uw KIA in Friesland of om een ander automerk; bij ons is uw voertuig in deskundige handen.

Dealer KIA in Friesland vanaf 1994

Autobedrijf Yntema is dealer van KIA in Friesland sinds 1994. De KIA is namelijk een robuuste, stevige en betrouwbare auto tegen een aantrekkelijke prijs. Dat maakt dat wij ons hebben gespecialiseerd in dit Zuid-Koreaanse merk en zijn uitgegroeid tot het adres voor uw nieuwe of gebruikte KIA in Friesland. Autobedrijf Yntema blijft continu in beweging om haar dienstverlening te verbeteren. Onze missie: waarmaken dat we de beste dealer van KIA in Friesland zijn. Daarom blijven we voortdurend vernieuwen en zoeken we steeds naar wegen om onze dienstverlening naar een hoger niveau te brengen.

Uitstekende service voor uw KIA in Friesland

Autobedrijf Yntema staat al meer dan tachtig jaar garant voor goede service. Niet alleen aan uw KIA in Friesland, we kunnen ook uit de voeten met tal van andere merken. Onze uitstekend opgeleide monteurs kennen de geheimen van iedere wagen en zijn in staat om u weer snel op de weg te helpen. Wij zijn gespecialiseerd in totaalonderhoud en schadeherstel en voeren reparaties uit voor alle verzekeringsmaatschappijen. Of uw KIA in Friesland nu een kapotte voorllamp heeft, problemen met opstarten of schade aan de lak; wij herstellen uw wagen binnen een mum van tijd. Tegen een eerlijke prijs, waar we duidelijk over communiceren.  Om te garanderen dat uw KIA in Friesland veilig en betrouwbaar blijft, raden we u wel aan om regelmatig langs te komen voor onderhoud en service. Zo heeft u langer plezier en kunt u met uw KIA in Friesland langer de weg op.