Autobedrijf
Yntema

Ruime keus aan KIA occasions

Wanneer u op zoek bent naar een tweedehands auto, zijn KIA occasions absoluut de moeite waard om eens naar te kijken. Autobedrijf Yntema in Workum biedt u die gelegenheid. Wij hebben een ruime keus aan KIA occasions. Van de Carens tot de Joice, de Cirato, Magentis of Picanto; wij hebben een uitgebreide range aan modellen staan. Een hoge instap, een lage instap, tweedeurs of vierdeurs, tussen onze KIA occasions staat altijd wel een model dat aansluit bij uw mobiliteitswensen.

KIA is onderdeel van het Zuid-Koreaanse merk Hyundai. De naam KIA staat voor opkomende zon uit Azië. En dat dekt precies de lading. Steeds meer mensen ontdekken dat nieuwe en KIA occasions prettige auto’s zijn om in te rijden. Auto’s waarin je kan wegdromen, auto’s waarin je gezien kan worden, auto’s waarin je comfortabel van A naar B rijdt.

KIA occasions van excellente kwaliteit

In de afgelopen jaren is de kwaliteit van de KIA steeds verder verbeterd. De KIA is al lang geen klein Aziatisch autootje meer, maar een volwaardige concurrent van Europese topmerken. De sterk verbeterde kwaliteit zorgt ervoor dat ook KIA occasions steeds betere papieren krijgen. Ze gaan lang mee, zijn slijtvast en robuust.

Wel is het van groot belang om, net als bij elke andere auto, om KIA occasions goed te onderhouden. En ook dat kunnen we bij Autobedrijf Yntema. In Workum staat een team van enthousiaste, goed opgeleide en ervaren monteurs klaar om ervoor te zorgen dat de door ons verkochte KIA occasions de beloftes ook echt waarmaken. Wanneer u regelmatig langskomt voor service, weet dat zijn wagen daardoor ook zijn waarde behoudt.

Voordelige prijzen voor KIA occasions

Autobedrijf Yntema beseft als geen ander dat u niet zomaar een auto koopt. Daarom zijn onze KIA occasions crisisproof geprijsd. Zonder in uw portemonnee te kijken, durven we te stellen dat KIA occasions door vrijwel iedereen aan te schaffen zijn. Maar ook onze luxe modellen KIA occasions hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kijkt u gerust rond op onze website naar ons actuele aanbod. Wilt u de wagens in het echt zien, dan verwelkomen we u graag in onze showroom in Workum. Daar kunt u vrijblijvend al onze KIA occasions bekijken en waar nodig voorzien we u uiteraard graag van advies.