Autobedrijf
Yntema

Occasions in Friesland van hoogstaande kwaliteit

Autobedrijf Yntema levert een compleet aanbod van occasions in Friesland tegen een aantrekkelijke prijs. En dat al jarenlang. Autobedrijf Yntema is namelijk een van de oudste autobedrijven in deze regio. Sinds 1924 zijn we gevestigd in Workum, waarvan de laatste jaren in een modern bedrijfspand. Rondom dat pand vindt u ongetwijfeld de occasions in Friesland waar u naar op zoek bent.

Onze gebruikte auto’s zijn vanzelfsprekend van de beste kwaliteit. We kopen doelbewust en eerlijk in. Zo kunnen we u garanderen dat onze occasions in Friesland u jaren rijplezier opleveren. Met Bovag- of merkgarantie of de nationale autopas. Komt u gerust eens langs en overtuig u zelf van de hoogstaande kwaliteit van onze occasions in Friesland.

Ruim aanbod occasions in Friesland

Stationwagons, SUV’s, tweedeurs, vierdeurs, hatchback, jeeps, we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u een zo ruim mogelijke keuze heeft aan occasions in Friesland. Er staat altijd wel een tiental auto’s bij ons voor de deur. Daarom vertrouwen we erop dat u bij ons slaagt in uw zoektocht naar een gebruikte auto.

Of u nu op zoek bent naar een KIA of een ander merk, we hebben een ruim aanbod aan occasions in Friesland op voorraad. En mocht ons aanbod u niet ruim genoeg zijn, dan horen we graag uw specifieke wensen. Vertel ons waar u naar op zoek bent en wij gaan kijken of we de door u gewenste occasions in Friesland kunnen opsporen. Want de klant is echt koning bij Autobedrijf Yntema.

Goedkope occasions in Friesland

Wanneer u een auto koopt, is de prijs uiteraard belangrijk. Zeker wanneer u op zoek bent naar een gebruikt model. Daarom zetten wij scherp in met lage prijzen voor al onze occasions in Friesland. Dat kan omdat we zelf jarenlange ervaring hebben bij de inkoop van gebruikte auto’s. We denken in auto’s en weten welke prijs goed is voor occasions in Friesland. En daar profiteert u dan weer van.

Bij het inkopen van onze occasions in Friesland verliezen we overigens de kwaliteit van een wagen nooit uit het oog. Want goedkoop is niet altijd duurkoop. U heeft natuurlijk niets aan de goedkoopste occasions in Friesland wanneer uw wagen u na enkele kilometers in de steek laat. Daarom blijven we selectief en kopen we alleen gebruikte auto’s in die we met een gerust hart weer durven door te verkopen. Daar staan we voor in. Maar eigenlijk kunt u zichzelf het beste overtuigen. Kom langs voor een proefrit. Zodat u zeker weet dat onze goedkope occasions in Friesland ook echt zo goed zijn als wij zeggen.